Цял ден премиерът Бойко Борисов е на обиколка из Благоевградско,

...
Цял ден премиерът Бойко Борисов е на обиколка из Благоевградско,
Коментари Харесай

Борисов: Това е природно бедствие, но комунистите са правили... ВИДЕО

Цял ден министър председателят Бойко Борисов е на обиколка из Благоевградско, с цел да ревизира каква е ситуацията в наводнените региони. След визитата в няколко села от общините Хаджидимово и Гърмен, министър-председателят спря и на пропаднали път Банско-Гоце Делчев в м. Момина кула.

Днес по обяд там пътя бе подкопан и под асфалта зейнаха големи кухини. Сега се прави подсилване в спешен режим и се насипват огромни скални парчета в кухината, с цел да се запълни и да не продължи пропадането на шосето.

Досега са изсипани 40 камиона с над 800 кубика скални парчета.

"Днес една колежка в Народното събрание говорила за пътя за Рилския манастир. Този път тук, не сме го правили ние, а е юридически от комунистите. Всички знаят какъв брой огромни превалявания паднаха, какъв брой мъчно се възвръща в този момент. Това са естествени бедствия и не би трябвало да се вършат грандиозни изводи ", разяснява Борисов изявлението на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Премиерът, който е дружно със зам.-регионалния министър Николай Нанков, изрече специфични благодарности на служителите на реда, пожарникарите и строителните служащи, които по думите му работят съвършено, с цел да отстранят проблемите след наводненията.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР