Цял ден 16 топ експерти на СЗО заседат и ще

...
Цял ден 16 топ експерти на СЗО заседат и ще
Коментари Харесай

Към момента в България няма потвърден случай на коронавирус

Цял ден 16 топ специалисти на СЗО заседат и ще дадат конференция, на която ще кажат дали ще се разгласи изключително състояние за публичното здраве от интернационален темперамент, съобщи доцент Михаил Околийски - от офиса на СЗО в България, в предаването “Още от деня ” по Българска национална телевизия, съобщи вести.бг.

По думите му изрично не може да става дума за пандемия, става дума за зараза.

Най-вероятно ще бъде оповестено такова изключително състояние, сочи опитът до в този момент, съобщи доцент Околийски.

Ситуцията е сериозна, само че не е страшна. Не би трябвало да изпадаме в суматоха и боязън, в това число от пътувания.

СЗО дава единствено рекомендации, Китай самичък е взел решение да изолира този град. Тепърва ще забележим дали тази мярка ще има някакъв резултат, сподели той.

Той съобщи, че смъртността от ковид е ниска, спрямо тази при предходния вирус САРС.

Страхът, по думите му, идва от това, че коронавирусът е нещо ново и би трябвало да се резервира място за реагиране, в случай че той мутира. Към момента в България няма доказан случай на ковид. Категорично от китайски артикули не може да се заразим от ковид, съобщи доцент Околийски.

Той уточни, че няма мотив за боязън в България, само че би трябвало превантивно да се грижим за здравето си, сподели той.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 ARAB 1981 IA (преди 59 секунди) Рейтинг: 68 | Одобрение: -2 Герберите и интелигенцията живеем с най-голям стандарт, храна и напитки, а комунисто-селяните ни ядете мазните лайна!A COLLECTIONER OF RARE ARTEFACTS/OBJECTS (PAINTINGS, ANCIENT ASIAN SWORDS, BRANDED RETRO SUITS) AND A COLLECTOR OF ENVY. Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължит
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР