Цял държавен План за възстановяване и развитие на стойност 12.5

...
Цял държавен План за възстановяване и развитие на стойност 12.5
Коментари Харесай

Планът за 12 млрд. провален заради батерии на Прокопиев

Цял държавен План за възобновяване и развиване на стойност 12.5 милиарда лв. безплатна помощ от Европейския съюз е провален досега поради акумулатори на олигарха Иво Прокопиев.

Това стана ясно от думи на депутата Йордан Цонев по време на петъчния парламентарен надзор.

Цонев е безапелационен, че Планът е занимателен и ревизиран неколкократно, а България е единствената страна-член на Европейски Съюз, която не се е възползвала от безвъзмездната помощ и все още документът е още не е утвърден.

Причината, съгласно Цонев, е включването в Плана на план на олигарха Иво Прокопиев за произвеждане на акумулатори за ток.

Не единствено, че са в пъти по-скъпи и с валидност до 3 години, само че и поради тях България губи все още и то в тази рецесия 12.5 милиарда безплатна помощ.

Когато това с батериите се случи и те в действителност се окажат на Прокопиев, ще ви потърсим сметка, сподели още Цонев от парламентарната естрада.

Той уточни, че Прокопиев би следвало не да блокира държавен План, а като всички други предприемачи – да си напише домашното и да взе участие с плана си по европейски стратегии, откъдето може, в случай че бъде утвърден, да получи средствата.

Очевидно Прокопиев разчита страната да му свърши работата, а той да получи непосредствено държавни пари.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР