Цял блок в столичния квартал Гео Милев живее в страх

...
Цял блок в столичния квартал Гео Милев живее в страх
Коментари Харесай

Въоръжен с тесла мъж атакува съседи в столичен квартал

Цял блок в столичния квартал " Гео Милев " живее в боязън поради непрекъснат тормоз от рисков комшия. Мъжът обикаля постройката, крещи и заплашва, въоръжен с тесла, с която удря по вратите на жилищата.

Живущите в блок 26 са принудени да се въоръжат с паник бутон и спрейове за отбрана.

Семейството описа още, че са изгубили спокойствието и съня си и към този момент се опасяват за живота си и за живота на бъдещото си дете, защото дамата е в напреднала бременност. Хората от блока допускат, че мъжът има психологични проблеми.

" Съседът, който ни тормози, тази нощ още веднъж буйстваше. Казва се Пламен Киров и това не му е за първи път. Нападал ни е два пъти с тесла. Опитвал се е да разбие вратата ни нееднократно. Заплашвал ни е, че ще ни убие. Често споделя, че го преследват и чува гласове. Пуснали сме две публични тъжби. Викали сме полиция. За момента обаче няма развиване. От полицията ни споделят, че се пробват да го освидетелстват ", сподели пред Нова телевизия пострадалият Иван.

Съпругата му Полина добави, че мъжът, който ги тормози, живее самичък и понякога идва човек, който се грижи за него и който не му е родственик. По думите им съседът не излиза на открито.

" Не желаеме да бъдем следващата покруса, която е можела да бъде предотвратена, като тази с четворното ликвидиране в Нови Искър с секира. Тук става въпрос за тесла ", приключи Иван.

" Наблюдаващ прокурор по случая най-вероятно няма. Жалба до прокуратурата евентуално не е стигнала. Съветвам хората незабавно да отидат в районната прокуратура и да напишат тъжба, с цел да може мъжът да бъде настанен в психиатрия ", сподели психиатърът доктор Веселин Герев.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР