Цвят - цвете - цветно“ е темата на тазгодишния Маратон

...
Цвят - цвете - цветно“ е темата на тазгодишния Маратон
Коментари Харесай

Маратон на четенето ще се проведе в навечерието на Цветница във Варна

 " Цвят - цвете - цветно “ е тематиката на тазгодишния Маратон на четенето, отдаден на Международния ден на книгата и авторското право, който се провежда от Регионалната библиотека " Пенчо Славейков “ във Варна.

Той ще се организира в навечерието на Цветница - от 17-ти до 23-ти април. Така за 9-та година книгоманите ще съпреживеят удоволствието от четенето със съидейници, ще обменят забавни мисли и прекарвания, ще вземат участие в занимателни игри, ще се срещнат с  известни създатели в региона на литературата и изкуството.

В самодейността ще се включат другари и сътрудници на библиотеката,  които са взели участие и в предходните издания. Част от събитията, включени в програмата, са виртуална галерия на известни художници, празничен " патилански " маратон, Камишибай спектакъл, маратонска онлайн среща с ексцентричното семейство Нуша и Стоян Роянови и други. 

Пълната стратегия може да бъде прегледана: . Желаещите да се включат могат да го създадат и във Facebook групата “Маратон на четящите хора ", а всички любопитни могат да проследят и изявленията с #посприИпочети.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР