Цвят на алкохол в косите? Не се шокирайте, става въпрос

...
Цвят на алкохол в косите? Не се шокирайте, става въпрос
Коментари Харесай

Наш стилист от Милано: Нека спрем да се грижим за косата ни с продукти от хладилника

Цвят на алкохол в косите? Не се шокирайте, става въпрос за цветовете на разнообразни напитки, които към този момент могат да бъдат в косите ви. Ако желаете да сте съвременни през сезон есен-зима и да сте в крайник с италианската мода. Тя от дълго време си е извоювала правата на деспот в международен мащаб, по тази причина можем да й се доверим.
Стилистът Тодор Тодоров, притежател на козметично студио в Бургас и учащ за международния бранд BES за България, се завърна от конгрес на концерна в Милано. Той участва на формалната презентация, която се назовава „ Revival “. Колекцията от цветове е отдадена на другите типове напитки – ликьор, уиски, коняк и други. Който и колорит да поискате, към този момент може да бъде в косите ви.
Последните фешън трендове при подстригването на дамите е ретро вълната от 30-те до 50-те години на предишния век, споделя коафьорът. Стилът на Мерилин Монро, София Лорен и други фешън икони оживява. Дължаната на косите не е строго закрепена, а зависи от стила и желанието на дамата.



В продължение на два дни, участниците в семинара са имали опция да видят и научат по какъв начин тъкмо би трябвало да се подстригват и оцветяват косите. Модните цветове са „ розе “, „ аперол “, „ просеко “, „ айриш крим “, „ бляк мохито “, „ коняк “ и всяко друго пиво за което се сетите.
Но на първо място Тодор Тодоров припомня да се поставят грижи за положителното положение на косата , изключително през зимата. Използването на качествени артикули за домашна грижа е от огромно значение. Според стилиста, „ бабините предписания “ за коса, с храни от хладилника, като яйца и кисело мляко, би трябвало да останат в предишното . Съвременните разработки на шампоани и балсами са дело на хиляди специлисти, посветили се на тази промишленост. Само с тях с изключение на съвременни, косите на дамите ще бъдат здрави, лъскави и красиви.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР