Цволе допусна тежка загуба с 1:5 в гостуването си на

...
Цволе допусна тежка загуба с 1:5 в гостуването си на
Коментари Харесай

Филип Кръстев титуляр при тежка загуба на Цволе

Цволе позволи тежка загуба с 1:5 в гостуването си на Утрехт в среща от 28-ия кръг на нидерландската Ередивизи. Българският национал Филип Кръстев стартира като титуляр за своя отбор, като бе на терена до 76-ата минута, когато бе сменен от Мохамед Ухату.

76' Mohamed Oukhattou vervangt Filip Krastev. (2-1)
— PEC Zwolle (@PECZwolle)
През първото полувреме двата тима не съумяха да стигнат до чисто състояние пред някоя от двете порти, като единственият прецизен удар бе на сметката на Цволе, само че той не затрудни стража на домакините Висилиос Баркас.

Утрехт съумя да излезе напред в резултата по-малко от 120 секунди след подновяването на играта, откакто Сам Ламерс порази вратата на Цволе. Две минути по-късно Йенс Тоорнстра удвои преднината на своя отбор.

Цволе съумя да върне едно попадение в 60-ата минута, когато Ленарт Ти бе прецизен.

Утрехт обаче означи нови три безответни гола в края на срещата, откакто Исак Лидберг вкара две попадения за по-малко от 120 секунди в 77-ата и 79-ата минута на срещата, а Адриан Блейк оформи крайното 5:1 с гола си в 87-ата минута.

След третата си поредна загуба, която е шеста в границите на седем дуела, Цволе се намира на 14-то място в Ередивизи с 28 точки в актива си, до момента в който Утрехт е на осмото място с 39 пункта.

AFGELOPEN | PEC Zwolle verliest in Utrecht.
— PEC Zwolle (@PECZwolle)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР