Цветята в обществените градинки и междублокови пространства често стават обект

...
Цветята в обществените градинки и междублокови пространства често стават обект
Коментари Харесай

Мъж бере цветя от градинки в София - били за баба му ВИДЕО

Цветята в публичните градинки и междублокови пространства постоянно стават обект на посягане. Поредното такова е снимано от камера за видеонаблюдение.

Случката е от столичния квартал " Овча купел ". В обществената мрежа Фейсбук са оповестени фрагменти, на които се вижда как мъж си бере цветя от добре поддържана градинка пред блок.

Живущ в блока станал очевидец на похищението и попитал мъжа защо къса цветята, а той напълно умерено дал отговор, че не прави нищо неправилно. Той споделил още, че цветята били са баба му. 

" Необезпокояван юноша през светлите часове на деня си бере цветя. Вече беше напълнил две торби с рязан цвят. Очевидно беше обиколил много градинки! След като го попитах дали тези две торби ще стигнат за баба му или ще му трябват още, той хукна да бяга ", написа Георги Лозанов - мъжът, разгласил фрагментите.

Георги Лозанов се притеснява, че мъжът ще продължи да вършее из градинките в столицата.

" На индивида очевидно му се заплаща или си е намерил магазинче, което доставя. Със сигурност ще продължи да обикаля градинките.

П.С. пазете си божурите! ", приключва обявата си той.

" Явно ще плете венец за светите братя Кирил и Методий! Дано най-малко може да чете! ", написа Люси Димова в мненията под поста.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР