Цветя от ареста изпрати Вълчо Арабаджиев на любимата си Радемила,

...
Цветя от ареста изпрати Вълчо Арабаджиев на любимата си Радемила,
Коментари Харесай

Въчло глези гаджето с цветя от ареста

Цветя от ареста изпрати Вълчо Арабаджиев на обичаната си Радемила, видя HotArena.

Романтичният жест е изработен точно на Св. Валентин. Въпреки че е зад решетките, богатият правоприемник откри метод да изпрати голям букет червени рози до младата госпожица. Разчувствана от благия жест на приятеля си, тя написа трогателно обръщение в мрежата.

“Няма значение кой си и по какъв начин изглеждаш, в случай че има някой, който да те обича същински ”, като към текста качи и фотография с цветята. Вече шест месеца девойката чака обичания си, който бе арестуван през октомври с обвиняване за укриване на налози и пране на пари. По всичко проличава, че Радемила не се е отказала от любовта им. Двамата са дружно от една година. В месеците, в коитои не са дружно хубавицата не стопира да показва любовта си към младежа в мрежата. Тя даже си татуира и името му. Надписът гласи  в превод „ До луната и назад “, а изпод са изписани буквите V.A.

Радемила разкри връзката си с Вълчо с прочувствено самопризнание, което му насочи за рождения му ден при започване на януари. Хубавицата признава, че обичаният й е научил на доста неща и за нея той е воин. Докато го чака да излезе от пандиза, тя сполучливо е поела част от бизнеса му и се занимава с маркетинга на нощен клуб.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР