Цветозар Илиев и Григор Саруханян ще бъде едно от големите

...
Цветозар Илиев и Григор Саруханян ще бъде едно от големите
Коментари Харесай

Цветозар Илиев: Очаквайте зрелище срещу Григор Саруханян на MAX FIGHT 42

Цветозар Илиев и Григор Саруханян ще бъде едно от огромните дербита на галавечерта " Макс Файт 42 ", която ще се състои на 3 май в хотел " Маринела ". Двамата са извънредно известни измежду боксовите почитатели и имат реномето на здрави биткаджии.

34-годишният Илиев има цели 33 професионални мача в своята кариера, напомнят от Alexeev Boxing Promotions. По-голямата част от тях са в чужбина против класни противници. Плевенчанинът се е изправял против английските звезди Антъни Ярд, Калъм Джонсън и Хосиа Бъртън.

" Григор е сериозен противник - промяна Цветозар Илиев. - Сигурен съм, че се приготвя добре. Нямам никакво желание да го подценя. Имам какво да покажа против него. "

Илиев започва своята професионална кариера през 2012-а. Преди това постоянно правеше здрави мачове с Тервел Пулев, Радослав Панталеев и Младен Манев.

" Дадох си малко отмора след последния ми мач в края на 2018-а - споделя Илиев. - Имаше празници, само че в този момент усилих подготвителното натоварване. Ще бъда по-свеж. Тренирам в Плевен в състезателен клуб " Скорпион ". Там има много момчета, с които върша спаринги. "

 Детелин Далаклиев и Едуард Саруханян преди MAXFIGHT 42

Григор Саруханян се завърна след 8-годишна пауза на кръга по време на галавечерта в зала " Арена Армеец " през октомври. Той изненадващо беше отхвърлен от Милосав Савич, само че по-късно записа три победи в границите на два месеца.
 Детелин Далаклиев и Едуард Саруханян преди MAXFIGHT 42

" Григор е умел и има много мачове. Няма съответен жанр на игра, кадърен е да пресира или да разиграва - проучва своя съперник Цветозар Илиев. - Дългата пауза оказва въздействие, само че той е наясно по какъв начин да си върне формата. Не се показа добре в " Арена Армеец ", само че от време на време в бокса получаваш удар. "

Илиев даде обещание на почитателите същинско представление.
" Шоу ще има. Всичко е допустимо в тази борба. Нямам желание да насочвам закани, тъй като спортът ме е научил да почитам съперниците ", добави Цветозар Илиев.

pleven.utre.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР