Цветовете на есен-зима 2011/2012 са меки и допълващи усещането за

...
Цветовете на есен-зима 2011/2012 са меки и допълващи усещането за
Коментари Харесай

Цветовете на есен-зима 2011/2012

Цветовете на есен-зима 2011/2012 са меки и допълващи чувството за женственост. Слънчевите цветове на лятото остават настоящи, само че не и техния бляскав искра и интензитет. Изберете цвят на мед, лавандула, пъпеш, море, резеда и изобщо всевъзможни неагресивни цветове.

Ако въпреки всичко предпочитате по-тъмни цветове се спрете на всевъзможни нюанси на бордо, среднощно синьо, класиката - черно и бяло, а също и цветовете, който припомнят на камък - малахит, графит, кехлибар. Това са и цветовете, подобаващи за нощни публични събития, допълнени от блестящи детайли и материи.

За дами, който не харесват меки цветове, стилните трендове есен-зима 2011-12 оферират да се добави аксесоар в бляскав цвят - шал, обувки, бижута, шапка.

В някои от сбирките въпреки всичко се срещат по-наситени цветове като жълто, оранжево и цикламено. Комбинацията с други цветове обаче е наложителна, тъй като в случай че през лятото яркия цвят наподобява пресен, то през студените дни е най-често демонстрация на неприятен усет.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР