Цветните композиции ще подновят своята дейност през празничните дни –

...
Цветните композиции ще подновят своята дейност през празничните дни –
Коментари Харесай

Атракционните влакчета отново тръгват във Враца

Цветните композиции ще възобновят своята активност през празничните дни – 23 и 24 май /събота и неделя/, като разписанието им ще бъде: заран от 10 часа до 13 часа и следобед от 16 часа до 19 часа
Началната спирка на влакчето е пред Информационния център на площад „ Христо Ботев “ и ще се движи до „ Долна лифтена станция “ преди село Згориград и назад до централния площад.
В рамките на летния сезон, атрактивното транспортно средство ще реализира курсове всяка събота с работно време: заран от 10 часа до 13 часа и следобед от 16 часа до 19 часа.
Атракционните влакчета могат да работят всеки ден, само че по предварителна поръчка. Създадена е организация за използване на всички нужни ограничения за стерилизация и противоепидемичните изискания.
Цените на билетите са: деца до 3 години в това число се возят гратис, от 3 до 7 години – 1.00 лева, възпитаници и пенсионери - 1.50 лева и възрастни – 2.00 лева
От Общинско дружество „ Спорт и туризъм “ припомнят, че атракционните влакчета не пътуват при неприятни климатични условия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР