Цветин Андреев Каканаков е дълго чакан дар, а отскоро и

...
Цветин Андреев Каканаков е дълго чакан дар, а отскоро и
Коментари Харесай

Това прекрасно дете има нужда от нашата помощ!

Цветин Андреев Каканаков е дълго чакан подарък, а неотдавна и батко на няколкомесечно братче. Радостта в фамилията му стихва, когато Цветин ненадейно получава отичане на лимфните възли на вратлето. Следват проучвания и съвещания с хематолог. Стига се до скенер и биопсия в " Пирогов ", след което той е приет в болница в ИСУЛ.

Потвърдената от двете лечебни заведения диагноза е недоброкачествен израстък - Дифузен нехочкинов лимфом, неизяснен, Т-клетъчен, IV-ти етап. Необходими са незабавни дейности. Родителите вземат решение да се съветват с клиники в Истанбул. След изследвания и рекомендации отпътуват неотложно за болница Acibadem Maslak в Турция.

Детският онколог проф. Фунда Чорапчиоглу, удостоверява диагнозата. Започват голям брой проучвания, PET скенер, биопсия и подготовка на детето за лекуване.

Предложено е 6-месечно лекуване, чиято цена по оферта от болничното заведение е в размер на 100 750 евро, в която сума са включени 11 спомагателни пункции на костния мозък. В цената по оферта не са включени спомагателните разноски като медикаментите, престоят в Турция и всички други настоящи потребности, които могат да зародят в хода на лекуването.

Сумата е непостижима за фамилията. Нужна е финансова поддръжка, с цел да се върне усмивката на лицето на Цветин, а и за кураж на неговите родители.

Поради незабавното тръгване на фамилията за Истанбул, титуляр на банковата сметка, по която се набират средствата, е неговата майка.

Ако желаете да помогнете, може да го извършите по следния метод:

Титуляр: Цветелина Джонева-Каканакова

IBAN: BG68RZBB91551077150480 (сметката е в лева)

Основание: Дарение за лекуване на Цветин Каканаков

Revolut акаунтът е по номер 0882007764

Ravtag: @slyubovzatsvetin

PayPal:

Tsvetelina Dzhoneva-Kakanakova

[email protected]
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР