Цвети Стоянова се възползва от първите дни на есента, за

...
Цвети Стоянова се възползва от първите дни на есента, за
Коментари Харесай

Последни слънчеви дни: Цвети Стоянова с есенна ваканция и нов проект, с който изкарва пари

Цвети Стоянова се възползва от първите дни на есента, с цел да се наслаждения на приятното време, само че не в мрачна София, а на красивото ни Черноморие. Красивата прелест показа в Инстаграм нови фотоси, от които излиза наяве, че е отделила време, с цел да отиде на родното море, където е посрещнала есеннтоно равноденствие.

Не излиза наяве къде тъкмо е била Цвети, само че по всичко проличава, че си е прекарала отлично, като и избягала от преваляванията и студа в останалата част на страната. 

Виж още: Рита Ора с самопризнание: Отваря нова страница в живота си 

Цвети се е насладила и на красивата река Велека, която се влива в Черно море. Именно на реката Цвети е плавала с лодка, а по всичок наподобява, че е била с много специфична компания, само че не излиза наяве с кого тъкмо. На този стадий персоналният живот на някогашната гимнастичка е затулен тайнственост и тя не разкрива дали има мъж до себе си.

Виж още: Осветена от галактически светлини: Мистерията в Странджа, за която приказва Ванга

Междувременно Цвети и работи много. Грацията ни е стартирала личен бизнес и в този момент се занимава с ръчно направени бижута. Украшенията са много нежни и красиви, и несъмнено се отличават от всеобщите бижута, цащото Цвети е вложила в тях доста иноваторство и автентичност. Последователки на Цвети споделят, че доста харесват бижутата, които основава. Цените пък не са доста високи и са изцяло търпими.

Изображение: https://www.instagram.com/tsvety.stoyanova13/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР