Цвети Пиронкова не спира да ни радва и да се

...
Цвети Пиронкова не спира да ни радва и да се
Коментари Харесай

Цвети Пиронкова с уникално признание - уайлд кард за нея за предстоящия сезон на Големия Шлем

Цвети Пиронкова не стопира да ни радва и да се усещаме горди от това, че сме българи, от това, че към момента съумяваме да реализираме забележителни спортни резултати. И то на международната тенис сцена, където знаем добре, да бъдеш отличен и да те признаят напълно не е елементарно.

Оказа се обаче, че след фурора си по време на провелия се напълно неотдавна US Open красивата ни тенисистка от Пловдив, несъмнено, събра погледите и реализира невиждани резултати – самопризнание от самата Световна Тенис Федерация. Само преди няколко часа стана ясно, че Цвети Пиронкова е удостоена с уайлд кард за тазгодишния сезон на Големия Шлем.
Какво следва на Цвети Пиронкова от тук насетне?
Според разпоредбите, уайлд картата се приравнява на почетната покана за непосредствено присъединяване в основната скица на Ролан Гарос. С други думи, в интервала сред 21 и 27 Септември на Цвети няма да й се постанова да взе участие в квалификациите за Откритото състезание във Франция, където със зъби и нокти по-малко изявени тенисисти ще търсят метод за класиране в по-горните редове на систематизиране. През това време Пиронкова ще може интензивно да се приготви за идните си съществени дуели, а за какво не и просто да ти си отпочине и да обърне внимание на детето си. Нека не забравяме, че дуелът й със Серина Уилямс мина точно под знака на борбата на майките в тениса. И двете се показаха ослепително, доказвайки силата на актуалната жена, способна да бъде еднообразно добра майка и герой на спортната сцена.
Очаквахме ли ние, другите и самата Цвети сходен възторг за кариерата й?
По време на този исторически дуел Цвети Пиронкова получи овации както от сънародниците си, по този начин и от специалисти и фенове от целия свят. Самата й съперничка, Серина Уилямс намерено съобщи, че я счита за феноменална. Цветнокожата тенисистка я дефинира като необикновен състезател освен поради техниката й, само че и поради обстоятелството, че толкоз бързо след раждането Цвети се върна на корта и то по зашеметяващо добър метод. Серина Уилямс даже показа, че в подобен къс период след раждането самата тя колкото да е стигала до корта, камо ли пък да реализира толкоз високи и недостижими резултати. Цвети Пиронкова в действителност ни изненада всички. Всички ние, българите мощно викахме за нея, само че надали някой е предполагал, че тя може да ни сплоти в толкоз смутно за нас време и да ни върне най-малко за малко вярата, желанието да сме мощни и вярата, че битката – на корта или в живота – е неизменност и храброст. Нищо повече!

Напомняме ви, че във връзка мача си против Серина Уилямс букмейкърите я дефинираха като цялостен новобранец. Само няколко дни след дуела и часове откакто Световната Тенис Организация даде уайлд кард на нашенката множеството , сигурно, са на път да трансформират мнението и коефицентите си за Пиронкова. И вниманието към красивата ни тенисистка надали скоро ще изчезне. По извънредно борбен и образован метод, Цвети сподели на всички – в случай че желая и имам вяра, мога!

*публикация

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР