Цвети Пиронкова даде официален старт на модната марка Pironetic с

...
Цвети Пиронкова даде официален старт на модната марка Pironetic с
Коментари Харесай

Цвети пусна своята модна марка

Цвети Пиронкова даде формален старт на стилната марка Pironetic с откриването на онлайн платформата. Тенисистката посвети последните две години на дейна работа по плана за основаване на стилната линия, за която загатна през 2016 година, когато игра на " Уимбълдън " в личен екип от едноименния бранд.

“Имам удоволствието да Ви показва дебютната ни сбирка за дамска спортна и ежедневна мода. Добре пристигнали в света на облеклата, основани в Пловдив с доста обич! ”, съобщи в обществените мрежи Цвети Пиронкова.

“След дълъг интервал на усилена работа, скици, дизайн, материи, цветове и доста отдаденост екипът ни има мотив да се гордее със срещата, която дадохме на две от огромните ми пристрастености в живота - спорта и модата ”, сподели още пловдивчанката.

Модният бранд е ориентиран към дамите с деен метод на живот и въплъщава салдото, която всяка жена търси в живота измежду множеството задължения и времето за спорт. Моделите са въодушевени от спортната кариера на Цвети Пиронкова и желанието да сътвори облекло, в което от заран до вечер да може да се усеща удобно, свободно и в това време елегантна и стилна.

Колекцията е обособена в две съществени концепции и цветови линии - в цвят и в черно и бяло.

В цветната линия се открояват обичаните на Цвети пастелни тонове - розова пудра, мента и праскова, излъчващи женственост и деликатност и елегантно допълват изчистения дизайн на моделите. Цветовете мента и праскова носят също асоциация за прохлада и естетика, стоят добре с всички тоналности на кожата и открояват истинските елементи и свободата, която носят нашите модели и кройки.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР