Цвети Петрова, половинката на Криско, сподели една от тайните, с

...
Цвети Петрова, половинката на Криско, сподели една от тайните, с
Коментари Харесай

Как да бъдем MILF: Цвети на Криско разкри тайната за перфектно тяло, що е то клетъчно хранене

Цвети Петрова, половинката на Криско, показа една от тайните, с които поддържа съвършената си фигура. Оказва се, че не всичко е единствено до тренировки и супер строги диети.

В момента Цвети, която е майка на две деца, разкри на стори в Instagram, че чете книгата " Биохакинг " на Макс Гоцлър. Става въпрос за така наречен " хранене на бъдещето ", известно още и като клетъчно хранене. Консумацията на храна по въпросния метод е тип философия, която възприема питателните артикули и нутриентите като средство за възстановяване на здравословното положение, за превръщане процесите на стареене и за регенериране на вътрешните и външни органи, и клетките, пишат разнообразни здравни портали. 

Виж още: ТОП гъзария с мирис на нарга: Ето къде разпускат Златка Райкова и Карен

В родните всемирски среди началник Силвена Роу е сериозен покровител на биохакинга. Известната готвачка постоянно приказва по тематиката и демонстрира резултатите от постигнатото досега. Храненето на клетъчно равнище слага 80% от отговорността за здравословното ни положение в нашите лични ръце. 

Биохакингът постоянно се свързва с интервалното постене, прочут като фастинг. В часовите прозорци от 12, 14, 16, 18 или повече часа, в които не се приема храна, организмът минава в режим на автофагия. Става въпрос за " самоизяждане " на неприятните кафези в тялото или един тип регенерацията му. 

Важни в биохакинга и храненето на клетъчно равнище са храните, богати на антиоксиданти. Те се явяват най-ценен асистент в битката с остаряването и в предварителната защита на разнообразни болести. Хубаво е да се одобряват супер храни като боровинки, морски блага, риба, зеленчуци, ядки и цитруси. Тези храни подкрепят регенерацията на кожата, придавайки ѝ пресен тип.

Виж още: И Тита бързо не помни Недко: Поп-фолк дивата откри нова огромна обич

Биохакингът включва и други практики за възстановяване на здравето, измежду които първокласен сън, постоянна физическа интензивност, оптимално излагане на слънчева светлина и набиране на витамин D, добра хидратация, дихателни техники, хормонален баланс, хармонични обществени контакти.

Е, наподобява, че Цвети на Криско върви по пътя на дълголетието и младостта. Факт е, че сходна диета би била скъпа за мнозина, само че за фастинга не се изискват пари и свободно време. Отказ от алкохол, газирани питиета, всевъзможен тип цигари, захар и въглехидрати са измежду продуктите, които може да окажете, а и да спестите значително пари. Ако нямате опция да посещавате фитнес, то постоянно може да вършиме домашна гимнастика и да вършиме постоянни разходки.

Виж още: Бъдещето на БГ музиката: Синът на Годжи е явлението, от което имаме потребност

Изображение: https://www.instagram.com/cvetelinapetrova1/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР