Цвети на Криско се обясни в любов на габровеца. Топлите

...
Цвети на Криско се обясни в любов на габровеца. Топлите
Коментари Харесай

Жената на Криско: Машина съм, мога да отгледам още 5-6 деца

Цвети на Криско се изясни в обич на габровеца. Топлите думи, съпроводени с техни общи фотоси още един път удостоверяват, че двамата са изгладили несъгласията си.

Двамата изживяха трагична, само че необяснима разлъка незабавно след раждането на второ си дете, напомня Хотнюз. Момченцето и до през днешния ден не е показано в обществото за разлика от щерката Амая, която му е кака. По Нова година обаче родителите откриха път един към различен и към този момент съвсем пет месеца още веднъж са дружно.

" Не съм очаквала, че ще го кажа, само че желая трето дете! Като минеш през две подбудени деца, ставаш машина. Мога да отгледам още 5-6 ", разкрива Цвети бъдещите си проекти на многодетна майка

Брюнетката посвещава времето си напълно на Амая и Даниел. Тя не крие, че на моменти майчинството й тежи, изключително в моментите, когато няма помощници. Това обаче не я отхвърля да мечтае за увеличение на децата в фамилията. Криско не разполага с изключително доста време, което свободно да може да посвети на децата. Рапърът се старае да оказва помощ с каквото може на жена си и да я анулира, само че главната му цел е да подсигури бъдещето на отрочетата си. Криско не се стопира и поема нонстоп участия из цяла България.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР