Цветелина Янева може и да е модна икона, но хората

...
Цветелина Янева може и да е модна икона, но хората
Коментари Харесай

Цветелина Янева се изложи! Сложи скъпи бабешки сандали и не остана незабелязана

Цветелина Янева може и да е фешън икона, само че хората са го споделили – парите не купуват класа, усет и жанр. Е, ние сме склонни да спорим с това изказване, тъй като парите могат да ти купят всичко. С парите идват стилисти, гримьори и фризьори, които сигурно си схващат от работата и не биха позволили клиентите им да наподобяват зле.

Цвети Янева обаче заложи на скъпарски сандалки на Chanel, които припомнят на старите налъми на бабите, които те нахлузват небрежно, с цел да отидат до бакалията в Обеля. Е, кои сме ние да пишем сходни нелепости!? Наблюдателни почитатели споделиха размислите си в мненията към фотото.

Виж още: Пак ли? Симона Загорова шашна със фотоси и прекали с фотошопа

" Тези навуща никак не са стилни, другояче всичко друго е неповторимо красиво ", написа почитател на певицата. " Навуща ", в случай че не знаете, са правоъгълни части от пълен плат, с които се увиват краката от стъпалата до коленете. Не знаем какво схваща въпросното момче, само че очевидно не е изцяло сигурен и той в използваната от него дума.

Нищо, то и Цвети може да не знае, само че тя обича националната музика и сигурно е наясно с детайлите на носиите. Други почитатели пък съпоставят любимката си с Парис Хилтън, а къде виждат приликата... това е мистерия и за нас.

Виж още: Стратимир от " Игри на волята " е непорочен? Риалити звездата с откровения в Instagram

Изображение: https://www.instagram.com/cvetelinaianeva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР