Цветелина Тодорова е категорична: Възмутена съм от мотористите в София!В

...
Цветелина Тодорова е категорична: Възмутена съм от мотористите в София!В
Коментари Харесай

Софиянка: Трима мотористи се залепиха за задницата ми, възмутена съм!

Цветелина Тодорова е безапелационна: " Възмутена съм от мотористите в София! "

В обществената мрежа Facebook дамата споделя, че се е движила по софийския околовръстен път, когато изненадващо за нея трима мотористи се залепили за " задницата й ". Цветелина се е движила с 90 километра в час, а самите мотористи демонстративно й показвали, че за тях 100 км/ч са малко.

" Не може колите да се съобразяваме с рестриктивните мерки за скорост, а те демостративно да ми демонстрират, че за тях 100 км/ч е малко и да се шмугват от където им падне и да фучат с 120-150 км/ч! ", написа дамата, която споделя още, че кара интензивно от 18 години и за този интервал от време има единствено едно леко пътнотранспортно произшествие.

" Не може, чисти донори си остават за мен! ", жалва се тя в мрежата и добавя, че за нея мотористите са нагли: " И с мисълта, че са безсмъртни! ".

Повдигатата тематика по отношение на мотористите и разпоредбите за придвижване по пътищата предизвика редица мнения във Facebook. Част от хората се възмущават от това, че авторката на поста назовава мотористите " донори ".

" На мен не ми стана ясно тъкмо какво е направил моториста, с цел да го наречете чак " донор ". Явно нямате мотористи към Вас и не знаете нищо за скоростите, за метода на каране, прекъсване, рухване при тях. Не пазя никого, само че като водач с опит, като видите в огледалата моторист, Вие също би трябвало да имате 106 на разум, тъй като на индивида може да му се наложи да направи маневра, която не е по усета на никого. Не знаем другата версия, само че каквато и да е - и вашата е много груба. И апропо, аз познавам доста повече безотговорни и малоумни водачи от мотористи. ", гласи коментар на Маргарита Русева.

" Бих допълнила, и освен в София! На автомагистралата ми (ни) изкара акъла един моторист, който мина по осовата линия на двете платна, до момента в който аз задминавам, и държа да подчератая, че даже изпреварвайки карах с ограничието. Имам другари мотористи и с тях не спирам да диспутирам, че закона за придвижване по пътищата е за всички. Част от тях към този момент се поосъзнаха и карат бързо като отидат на избраните за задачата писти, а не по пътищата. Но за жалост всеобщо в действителност се имат за безсмъртни. ", написа Теди Терентева.

Надя Петрова пък е къса в изразяването на мнение и споделя: " Както измежду мотористите има безумнокаращи, по този начин е и при водачите. Не може по този начин да генерализирате! "

А какво е Вашето мнение? Споделете ни в мненията.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР