Цветелин от Лом, държал заложници в санданското село Вълково, се

...
Цветелин от Лом, държал заложници в санданското село Вълково, се
Коментари Харесай

Мъжът, който държа бившата си и майка й като заложници и простреля бащата, се самоуби

Цветелин от Лом, държал заложници в санданското село Вълково, се е самоубил в следствения арест. Той беше арестуван за 72 часа. Похитителят е престъпно проявен и е лежал в психиатрична клиника.

По непотвърдена информация мъжът се е обесил на прозореца на следствието, оповестява Нова тв.

Както стана към този момент известно, във вторник Цветелин дошъл с такси пред къщата на някогашната си възлюбена Евелина, която го била напуснала поради домашно принуждение. След следващата препирня, сърдит той извадил противозаконен револвер и прострелял татко ѝ Никола.

Двамата имали спор от години. Той не смълчан даже и откакто стрелецът се разделил с дъщерята на жертвата си. След като прострелял 70-годишния Никола в ръката Цветелин се барикадира в къщата дружно с някогашната си другарка. Заплашил я с противозаконния револвер.

Двамата нямали деца, само че дамата има няколко от различен мъж и те са при него.

В продължение на няколко часа ломчанинът държеше като заложници Евелина и майка й Анелия на таванския етаж. Той излъчваше протичащото се онлайн в своя фейсбук профил. От видеото се виждаше, че с изключение на двете дами на втория етаж с белезници е закопчан трети пленник. По думите на причинителя той бил техен комшия.

В сряда Окръжната прокуратура в Благоевград повдигна на Цветелин обвинявания за осъществени четири закононарушения – опит за съзнателно ликвидиране, отнемане от независимост в изискванията на домашно принуждение, закана с ликвидиране в изискванията на домашно принуждение и за безчинство.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР