Цветът на устните ви може да подскаже какво е здравословното

...
Цветът на устните ви може да подскаже какво е здравословното
Коментари Харесай

За какви проблеми алармира цветът на устните ви?

Цветът на устните ви може да подскаже какво е здравословното ви положение. Най-добре е, в случай че те са естествено розови. Това е знак за здрав организъм. Но всеки цвят, друг от розовия, сигнализира за проблеми със здравето ви. Ето едни от най-често срещаните промени в цвета на устните и защо подсказват те:

Бледите или леко пепелявосиви устни може да подсказват липса на задоволително кръвни кафези или хемоглобин . Хемоглобинът е главната част от алените кръвни кафези. В подобен случай е целесъобразно да се одобряват храни, богати на желязо.Този цвят на устните може да бъде симптом също за проблеми с храносмилателната система.
 устни ThinkStock/Getty Images
Червените устни значат, че на тялото ви е прекомерно топло. В подобен случаи може да забележите спомагателните признаци като неприятен мирис и и възприятие за апетит. Според специалисти, това може да алармира за проблеми с черния дроб и далака. Ако алените устни са зачервени или набъбнали, това може да е симптом за алергия.

Лилавеещите устни са много публикувани през зимата, само че в случай че имате такива през цялата година, може да имате проблем със сърцето , белите дробове и дихателната система.
-->

Според китайската медицина тъмночервена или лилава линия към устните е знак за деятелен дисбаланс. Тялото се нуждае от повече отмора и ограничение на напрежението.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР