Цветът на очите не само говори за характера на човек,

...
Цветът на очите не само говори за характера на човек,
Коментари Харесай

Какво разкрива цветът на очите за характера на човека

Цветът на очите освен " приказва " за характера на човек, само че и за неговата полова прелест, написа в. " Дейли остарял ", базирайки се на резултатите от изследване, направено във Англия.
 
Според няколко предходни изследвания най-атрактивни са хората със сини очи. Настоящото допитване, осъществено от екип на 1-800 Contacts и обхванало 1000 души, демонстрира, че за най-секси към този момент се смятат индивидите със сиви очи. Следват синеоките, зеленооките и хората с лешникови и кафяви очи.
 
Какво разкрива цветът на очите за характера на индивида?
 
Според откривателите индивидите със сини очи , постоянно считани за изключително атрактивни, са отзивчиви и екстроверти.
 
Зеленооките човеци се отличават като алтруисти и показват напредничаво мислене.
 
Хората с кафяви очи , макар че са възприемани като по-малко атрактивни от останалите, са считани за сърдечни, будещи доверие и надеждни.-->
 
Индивидите с очи с цвят на лешник са ценени поради пристрастеността, която влагат в работата си, и постиганите високи професионални резултати.
 
" Цветът на очите може да се окаже основна характерност в търсенето на сътрудник ", отбелязва Брад Дайбър от изследователския екип.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР