Цветът на косата може да каже много за вашата личност

...
Цветът на косата може да каже много за вашата личност
Коментари Харесай

Цветът на косата говори за вашата сексуалност

Цветът на косата може да каже доста за вашата персона и личните ви желания. Но той може да разкрие и забавни детайлности по отношение на това по какъв начин ви възприемат другите и какъв брой секси сте в техните очи. Нюансът на косата е релативно разбиране, тъй като е доста елементарно да я боядисате и да преминете от единия в другия тим. Най-важното е с кой цвят се харесвате най-вече и се чувствате най-добре. Това е вашият колорит и тъкмо той дава отговор на вашата персона, написа trafficnews.bg.
Ето какво споделят другите цветове за сексуалността на дамата:
Червена коса

Естествената алена грива е все по-рядко събитие, само че огнената ѝ известност я преследва на всички места. Според изследвания, червенокосите дами са по-сексуално дейни от русокоските и брюнетките. Дамите с алена коса са по-желани и самите те се считат за по-секси, тъй като са необичайност. Червеният цвят се свърза с младостта и плодовитостта. Той притегля вниманието към притежателката му и по тази причина на червенокоските не им липсва внимание.

Черна коса

Най-общото разбиране за брюнетките е, че те са умни, работливи и може да се разчита на тях. Проучвания демонстрират, че е доста по-вероятно да ви вземат на работа, в случай че сте с кестенява коса. Брюнетките са по-сдържани от червенокосите и не излъчват тяхната половост. Но когато намерят подобаващия сътрудник и му имат цялостно доверие, те се отпускат и разкриват своята женственост. Проучване на университета в Уестминстър демонстрира, че мъжете намират брюнетките за най-привлекателни измежду дамите и избират да се оженят за дама с тъмна коса.

Руса коса

Много дами избират русите коси, тъй като те се асоциират с младостта и хубостта. Естествените русокоски имат и по-високи равнища на естроген, а това ги кара да наподобяват по-женствени и красиви в мъжките очи. Естрогенът прави чертите на русокоските по-фини, а типа им - по-младежки. Той им дава и повече сила, което също е преимущество, а е и атрактивно за мъжете. Проучвания демонстрират, че мъжете считат русокоските за по-свободолюбиви от девойките с по-тъмни коси.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР