Цветанов сподели разочарованието си от поведението на опозиционните партии. В

...
Цветанов сподели разочарованието си от поведението на опозиционните партии. В
Коментари Харесай

Цветан Цветанов Обвини Бсп В Коварен План Да Се Докопат До Властта Чрез Президента Радев!

Цветанов показа разочарованието си от държанието на опозиционните партии. „ В момента никоя от тях не мисли по какъв начин да реши проблемите на хората. Това изобщо не им е на дневен ред. Те мислят единствено за влизане в ръководството “, счита зам.-председателят на ГЕРБ.

„ Разочарован съм и от президента Радев, който обслужва Българска социалистическа партия. Досега не съм чул някъде да е споделил, че в България се прави нещо положително и положително. Не съм чул справедлива оценка. Явно от Българска социалистическа партия и Румен Радев ще чакаме подобен метод, който да удря и да дискредитира ГЕРБ. И до момента в който за Българска социалистическа партия това е задоволително, за президента не е “, посочи Цветанов.

Най-хубаво е да си президент в България - нищо не зависи от теб, единствено намираш недостатъци, съобщи през вчерашния ден Цветанов часове, след констатацията на Румен Радев, че България е най-бедната страна в Европейски Съюз, поради неефективната институционална среда.

На събранието Цветанов означи, че на въздействието с компромати по отношение на ГЕРБ може да се отговори единствено с каузи. „ Запомнете - всяко заричане, което даваме, хората след време ще си го потърсят “, прикани той.

Цветан Цветанов акцентира, че напъните на ГЕРБ са ориентирани към непоклатимост на държавното управление, което на собствен ред да реализира действителни резултати. Според него България е получавала единствено високи оценки за европредседателството. „ Няма страна, която да не прави оценка това, което прави България по отношение на председателството на Съвета на Европейски Съюз “, заключи зам.-председателят на ГЕРБ.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР