Цветанов: Доган казва, че днес страната не се нуждае от

...
Цветанов: Доган казва, че днес страната не се нуждае от
Коментари Харесай

Цветанов: ДПС имат повече национално отговорно поведение, отколкото БСП

Цветанов: Доган споделя, че през днешния ден страната не се нуждае от предварителни избори Традиционното слово на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган потвърждава, че няма потребност от предварителни избори. Това разяснява в коридорите на Народното събрание Цветан Цветанов . Той не видя учредения за програмен кабинет, каквато е другата теза на Доган.

 
" Ахмед Доган споделя, че през днешния ден страната не се нуждае от предварителни избори. И това, което споделя Ахмед Доган , угрижен за всичко, което се случва, както в Европа , по този начин също и в света, всяка една страна би трябвало да бъде оптимално съсредоточена върху напъните и политиките, които би трябвало да прави, с цел да има тази непоклатимост ", разяснява Цветанов.  
 
" Що се касае до програмен кабинет, аз считам, че към сегашния миг имаме парламентарно болшинство. В немалка част от законопроектите, които не са част от управническата стратегия и не са в съдружното съглашение, ние получаваме парламентарна поддръжка и от опозицията. Това демонстрира фактически национално отговорно държание на някои от парламентарните групи, без значение, че са в съпротива в днешния парламент. Смятам, че с гласувания в българския парламент по доста от тематиките ние сме реализирали тъкмо народен консенсус. Друг е въпросът, че Движение за права и свободи имат може би повече национално отговорно държание на моменти, в сравнение с Българската социалистическа партия ", сподели още Цветан Цветанов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР