Цветанка Ризова е в отпуск, но предаването „Лице в лице“

...
Цветанка Ризова е в отпуск, но предаването „Лице в лице“
Коментари Харесай

Ето коя водеща сяда в стола на Цветанка Ризова в предаването „Лице в лице“

Цветанка Ризова е в отпуск, само че предаването „ Лице в лице “ продължава. В стола на Ризова започнаха да се редуват основният редактор на новините Веселина Петракиева и продуцентът Росен Цветков.

Досега Петракиев постоянно е стоял от другата страна на камерата, а в този момент за първи път ще се опитва като ТВ водеща в bTV. Тя работи в новините от 2010 година. В малкия екран тя се среща брачна половинка си оператора Добромир Иванов, единственият легален до момента брачен партньор на водещата Виктория Петрова.

Добри пък работи в bTV от основаването на малкия екран. Той се дами за Виктория Петрова през 2008 година. С днешна дата обаче откри щастието с Петракиева, от която има едно дете. След като бе един от най-желаните мъже в София, разрушил не едно и две сърца на репортерки, Добри се кротна с телевизионерката, която в този момент замества Ризова. Петракиева също има един брак зад тила си, само че от него, както и Добри, няма деца.

Виктория Петрова пък по този начин и не се реши да мине публично под венчило за повторно, въпреки да има любовна връзка с екс министъра на спорта Красен Кралев, писа „ България Днес “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР