Цветанка Минчева, главен изпълнителен директор и председател на УС на

...
Цветанка Минчева, главен изпълнителен директор и председател на УС на
Коментари Харесай

Цветанка Минчева, УниКредит Булбанк, е Мениджър на годината 2023

Цветанка Минчева, основен изпълнителен шеф и ръководител на УС на УниКредит Булбанк, беше оповестена за " Мениджър на годината 2023 " на 16-ото издание на състезанието за висши мениджърски достижения. Награждаването се състоя през вчерашния ден на публична гала в Софийската опера и балет.

„ Мениджър на годината “ се утвърди през годините като барометър на българската бизнес среда и има за цел да открои положителните практики на най-хубавите водачи и експерти, стандарти и резултати, които способстват за българската стопанска система, трансформират бизнес климата и също по този начин способстват за одобряване на репутацията на България по света, с цел да имаме по-конкурентоспособна и обърната към бъдещето стопанска система, уточни Александра Мирчева, председател на Съвета на шефовете на " ВМ Финанс Груп " и издател на списание " Мениджър ".

Президентът Румен Радев в своето одобрение преди оповестяването на спечелилия изрази вярата си, че обществото разполага с скъп запас - персони, които имат визията и волята да съградят страната. Той насочи специфичен привет към издателя и екипа на „ Мениджър “ във връзка 25-годишнината и за приноса им към основаването и поддържането на стандарти за справедлива и безпристрастна публицистика. 

Цветанка Минчева показа три истории от своя професионален път, които я дефинират като човек и водач. Тя акцентира значимостта на връзките в организацията и с клиентите, като уточни, че сполучливите партньорства се градят върху взаимно почитание и доверие. „ Малко отношение е нужно от време на време, с цел да сложим основите на сполучливи партньорства. А да видиш, че някой пази визитката ти 20 години, това не може да се опише. Това са нещата, които имам вяра биха помогнали на всеки един човек, с цел да застане тук. Но това не е задоволително, нужно е още нещо. Никой не може да бъде сполучлив самичък, за мен е значима магичната фалшификация на положителния екип “, добави още госпожа Минчева в прочувственото си послание.

Цветанка Минчева стартира кариерата си в банката като стажант през 2001 година През годините е заемала разнообразни търговски и мениджърски позиции. Отговаряла е за създаването и развиването на различните канали в банката. От март 2020 до юни 2021 година тя заема длъжността заместител основен изпълнителен шеф на УниКредит Банк Румъния. От септември 2021 година е основен изпълнителен шеф и ръководител на Управителния съвет на УниКредит Булбанк. Има икономическо обучение. Завършила е MBA стратегия по интернационален бизнес в MIB School of Management в Италия. От септември 2021 година е член на УС на Съвета на дамите в бизнеса в България. От юни 2022 година става негов ръководител. През март 2022 година е определена за зам.-председател на УС на Асоциацията на банките в България.
 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР