Цветана Пиронкова е в страхотна форма само месец след раждането.

...
Цветана Пиронкова е в страхотна форма само месец след раждането.
Коментари Харесай

Пиронкова разхожда сина си, Азаренка пътува със своя по турнири

Цветана Пиронкова е в страхотна форма единствено месец след раждането. Бившата ни първа ракета и полуфиналистка от „ Уимбълдън “ през 2010 година сподели своя фотография в цялостен растеж от неделната разходка със сина й Александър. На нея Цвети е с бяло потниче, дънково яке и къси панталонки върху стройните й крайници. Така за всички излиза наяве, че тя към този момент е върнала формата си отпреди бременността.

Все още не е известно дали Пиронкова възнамерява завръщане на корта след раждането, сходно на редица нейни колежки, измежду които Серена Уилямс и Виктория Азаренка. Тя не е играла в формален дуел от 6 юли предходната година, когато отстъпи с 3:6, 4:6 пред Каролин Вознячки на „ Уимбълдън “.

Бившата №1 в света Виктория Азаренка пък се насочи към идния огромен шампионат на клей в Мадрид дружно със сина си Лео. 28-годишната тенисистка от Беларус разгласява в Туитър фотография, на която театралничи с родения през декември 2016 година Лео.

В същото време в женския тенис бе подета акция за особено отношение към завърналите се на корта майки. Бившият състезател и сегашен шеф на шампионата в Маями Джеймс Блейк разяснява, че разпоредбите сега са " нещо като наказване ". Той даде за образец обстановката със Серена, която след 13 месеца отвън кортовете поради бременността и раждането, се завърна в Маями като непоставена и отпадна още в първия кръг.

Защити я и актуалната №1 Симона Халеп. " Да дадеш живот е най-великото нещо на света. Това е повече от спорта. Мисля, че Серена трябваше да е сложена под №1, защото беше №1 в света, когато се отдръпна поради бременността ", сподели румънката. /monitor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР