Цветана Манева безспорно е една от актрисите, които винаги успяват

...
Цветана Манева безспорно е една от актрисите, които винаги успяват
Коментари Харесай

Вижте новогодишните обещания на Цветана Манева, които трогнаха всички

Цветана Манева несъмнено е една от актрисите, които постоянно съумяват да ни развълнуват със своето достолепно лъчение, емоционалност, откровеност и гений. Малко преди да пристигна новата 2024 година обичаната българска актриса не изневери на себе си и още веднъж съумя да допре тези специфични кътчета от душата ни, да ни въодушеви и възхити. 

В навечерието на Нова година Манева показа своите 10 новогодишни обещания, прочетени от сцената. Във видео, разпространено в обществените мрежи, виждаме актрисата въдимо разчувствана, до момента в който чете своите планове за 2024. 
                             

Споделяме с вас пълния списък:

1. Да виждам по-малко телевизия и да чета повече литература. Светът е цялостен с непрочетени прелестни книги. И вие не го забравяйте!

2. Да споделям по-често „ обичам те “ на обичаните си хора. Не би трябвало да ни е позор, че обичаме някого. Това е мотив за горделивост и доказателство, че имаме сърца и души.

3. Да се науча да прощавам и да не ревнувам. Да мразиш е извънредно възприятие и изтезава този, който го изпитва.
                             

4. Да се пробвам да разбирам и тези, които не одобрявам. Да се пробвам да приема тези, които не харесват мен.

5. Да се грижа за всички, които са родени след мен и да оказвам помощ на тези, които са нямали моя шанс.

6. Да не се нервирам и да не рева за незначителни неща.



7. Да се развличам. Да се любувам. Да съм признателна за всеки миг от живота си, тъй като имам единствено един живот и той е безусловно неповторим.

8. Да не не помня, че щастието не е положение на духа. То идва под формата на мигове, които би трябвало да ни стигнат за цялото останало време.

9. Да се дръзвам и да развеселявам.

10. Да продължа да обичам, да се влюбвам и да предавам тези умения нататък. Да вардя любовта с всички разрешени и непозволени средства. Защото единствено тя си заслужава всичко!
 image2_16x9.png Годината на Черния Лос: какво ще ни донесе 2024 съгласно славянския хороскоп На фокус
Искрените и изпълнени с страст послания на акрисата допряха и разчувстваха хората.

" Любима актриса. Невероятен Човек. Още дълги години да ни носи наслада и обич " " Страхотно ❤️ боготворя гласа на Голямата Цветана Манева ❤️ Благодаря " и   " Винаги има какво да науча от вас.Обичам ви ", бяха някои от възторжените коментари към видеото с Цветана Манева.

Някои сътрудници на Манева, измежду които актьорите Александра Сърчаджиева и Александър Сано, споделиха видеото с новогодишните обещания в своите профили, изрязявайки поддръжката си.
 9 неща, които не знаете за огромната Цветана Манева  9 неща, които не знаете за огромната Цветана Манева  9 неща, които не знаете за огромната Цветана Манева  9 неща, които не знаете за огромната Цветана Манева
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР