Цветан Василев предаде всички хора, които работеха за него, като

...
Цветан Василев предаде всички хора, които работеха за него, като
Коментари Харесай

Бисер Лазов: Цветан Василев предаде всички хора, които работеха за него, като абдикира

Цветан Василев съобщи всички хора, които работеха за него, като абдикира, сподели Бисер Лазов пред публицисти. Той е главен очевидец по делото за източването на КТБ.

Два дни след затварянето на КТБ Лазов пътувал до Виена, където се срещнал с Василев и му занесъл документи. Там схванал от банкера, че той няма желание да се връща у нас.

В диалога си с Василев, Лазов чул изречение, което го сринало. И освен него, а и всички, които били близки до банкера. Какво тъкмо му споделил Василев, Лазов към този момент отхвърли да отговори на медиите. Обясни единствено, че останал с усещането, че Василев не го интересувало какво се случва с хората му.

Целият живец съм си дал за Василев, нямам неизпълнена задача. И като видях, че той няма желание да се върне, отхвърли се от всички и имайки разбиране за вредата, моето персонално разбиране беше да спра да извършвам всички негови нареждания, да осведомявам всички управляващи, уточни Лазов.

Той беше безапелационен, че в никакъв случай в кабинета на Василев в КТБ не е виждал Делян Пеевски. Там бил единствено адв. Лазар Карадалиев, който през юли 2014 година пристигнал с екипа си и с защита и седнал в кабинета на Василев.

Няколко пъти Лазов повтори, че връзките на банкера с най-близкото му обграждане били на основата на доверието. Но станало по този начин, че "все едно Исус да притегли апостолите си, те да вървят с него и когато стане напечено, да не отиде на кръста, а да отиде другаде ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР