Цветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965

...
Цветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965
Коментари Харесай

Републиканци за България с офиси в Ямбол и Сливен

Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и Павел Вълнев посетиха градовете Ямбол и Сливен и откриха офиси на Политическа партия "Републиканци за България ", оповестиха от пресцентъра на партията.

При откриването на офисите бе отслужен водосвет. След церемониите се организираха и редица работни срещи, на които ръководителят и зам.-председателят споделиха своите визии за развиването на партията и целите, които стоят пред нея. Павел Вълнев съобщи, че Републиканци за България е партията, която се явява единствената действителна и сериозна политическа опция на ръководещото статукво, освен в Ямбол и региона, само че и в цяла България.



Партията дава опция за участие на всички българи, без значение от тяхната етническа принадлежност и ще построи доста мощна връзка с българите живеещи в чужбина. На срещата в Ямбол бе разгласен регионалният координатор за региона, Георги Славов - някогашен кмет на гр. Ямбол. На откриването на офиса участваха Динко Георгиев - член на Изпълнителния съвет, Диана Георгиева - член на Контролния съвет, Димитър Гочев - кмет на с. Крумово, община Тунджа, както и членове и симпатизанти на партията.

В Сливен регионалният координатор Недко Недев благодари на Цветанов и Вълнев за наличието им през днешния ден. "Структурата ни в Сливен е формирана най-вече от младежи, експерти и специалисти в разнообразни области, които имат свои хрумвания и визии по какъв начин да създадат нужните промени ", сподели Недев.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР