Цветан Цветанов, зам.-председател на ГЕРБ стои зад атаките срещу депутата

...
Цветан Цветанов, зам.-председател на ГЕРБ стои зад атаките срещу депутата
Коментари Харесай

Гербаджии от Хасково: Цветан Цветанов не е приятел на Делян Добрев, а негов враг

Цветан Цветанов, зам.-председател на ГЕРБ стои зад офанзивите против депутата Делян Добрев. Той се пробва да разчисти нови бизнес територии за своя кумец Тодор Бояджиев. Цветанов лицемерно подлага на критика депутата от левицата Елена Йончева, като по този метод прикрива апетитите на своя кумец, а и своите.
Истинската опасност за Добрев е Цветан Цветанов, разбирай Тодор Бояджиев, разкриха сензационно за "Фрог нюз " редови гербаджии от Хасково. Те са потресени от мръсната игра на Цветанов, който от една страна удря своя съпартиец, а от друга се показва за негов избавител. Тодор Бояджиев е кукловодът на ГЕРБ в Хасково. В доста случаи той диктува какво да се случва в града, печели огромни публични поръчки, диктува и немалка част от сенчестия бизнес по оста Хасково - Капитан Андреево. Навсякъде парадира с имената на Бойко Борисов и Цветан Цветанов, допълват редовите членове на ГЕРБ. Според тях Борисов няма разбиране по какъв начин Цветанов изгражба бизнес импарии в регионалните градове, включително и в Хасково.
В момента Цветанов се пробва да влияе и на Агенцията за държавна финансова ревизия, която ревизира от месец компании, строили оградата на границата. Множество медийни изявления свързват въпросните сдружения точно зам.-председателя на ГЕРБ Цветанов. Защото притежателят на една от компаниите е кумецът му. Вестник „ 19 минути “ писа по този мотив, че поръчките както за бежанските лагери, по този начин и за създаване на оградата са направени с директно договаряне, като е заобиколен законът, а парите, наляти по този метод са десетки милиони. Една от тези компании е Ти Ви Би ООД със притежател кумеца на Цветанов Тодор Бояджиев. Бояджиев нашумя преди време към абсурда с многочислените жилища на Цветанов, тъй като точно компанията му ги трансферира. Съдружник на Бояджиев е синът на депутата от Движение за права и свободи Рамадан Аталай.
Нещата от сегашната инспекция за оградата демонстрират огромни разминавания сред документите и усвоените милиони. Сега се пробват да нагласят нещата, да ги заметат Цветанов, настояват източници на Фрог нюз. В прокуратурата пък се чудели по какъв начин ще издигнат обвиняване на Бояджиев, тъй като ще си навлекат проблеми с Цветанов.
Припомняме, че кумеца Бояджиев има в Хасковските минерални бани съвременен СПА хотел. Притежава и обекти по морето. Обикновено работи посредством подставени компании и лица, с цел да се избегне директната връзка сред него и Цветанов. Формално туристическият бизнес на империята му се ръководи от брачната половинка му Дияна Бояджиева, описват хасковлии. Бояджиев е ръководител и на Строителната камара в Хасково. Наричат го „ царя на публичните поръчки “.
Ето какво написа уеб сайтът Блиц преди време: „ Семейният другар на Цветан Цветанов – Тодор Бояджиев, е прочут с много неща в Хасково. През 2000 година да вземем за пример е осъществен извънредно безочлив магистрален обир на тирове с цигари в региона сред Хасково и Стара Загора. В него са взели участие и настоящи служители на реда. Хората от тировете са били закопчани с белезници за дърветата и са открити по този начин на идната заран. Авторите на грабежа са открити 3 години по-късно. Разследващите откриват, че ограбените цигари са закарани в складовете на Тодор Бояджиев, а кабините на тировете са пребоядисани отново там. Меко казано, неразбиране буди фактът, че индивидът, в чиито хранилища е намерено ограбеното, става... очевидец по делото?! По време на следствието Бойко Борисов е основен секретар на Министерство на вътрешните работи, а Цветан Цветанов - негов асистент. Тодор Бояджиев сетне става индивидът на ГЕРБ в Хасково. Той обезпечава офиси и коли за партийна активност и в неговия хотел в Хасковските минерални бани се намира локалната централа на ГЕРБ. Бояджиев получава съществени поръчки от Столична община за строителен и ремонтен бизнес”.
Тодор Бояджиев коли и беси в Хасковско. Той приказва постоянно от името на Бойко Борисов и Цветан Цветанов, безапелационни са локални гербаджии. Според тях офанзивите против Елена Йончева са задействани най-вече от Тодор Бояджиев.
Ето какво споделя Цветан Цветанов в Хасково на 02.10.2017 година: „ Деляне, аз съм ти другар! Ще победим! Ние сме мощен тим, тъй като работим за жителите. Деляне, аз съм зад теб. “ В същото време точно кръгът към Цветанов и Бояджиев популяризират компромати против Добрев, възползвайки се от следствията на Йончева.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР