Цветан Цветанов по повод призива на БСП за обща позиция

...
Цветан Цветанов по повод призива на БСП за обща позиция
Коментари Харесай

Нов спор между Цветанов и Нинова!


Цветан Цветанов във връзка апела на Българска социалистическа партия за обща позиция на Народното събрание по случая "Скрипал ".
"За следващ път слушаме едно, а дейностите са напълно разнообразни ", сподели той. "Не чухме да споменете, че Русия наруши интернационалното право по отношение на Крим ", се обърна той към Българска социалистическа партия. "Какви бяха позициите на вашите народни представители след изборите в Русия? Имаше непочтено държание от ваш депутат, с обидни квалификации към страни от Европейски Съюз и Съединени американски щати ", уточни Цветанов. "ГЕРБ и държавното управление постоянно сме отстоявали кардиналната позиция за съблюдаване на интернационалното право ", посочи той. "Къде сте вие в тази посока? Призовавате за анулация на глобите, с което подкрепяте политиката на Русия по отношение на Крим ", разясни Цветанов. "Не би трябвало през днешния ден да вършим неточности, поради които децата ни няма да могат да ни простят ", съобщи той. Солидарността е извънредно значима ", съобщи Цветанов. В отговор на декларацията Корнелия Нинова съобщи, че съжалява, че не е разбрана. "Съжалявам, че не разбрахте сложността и компликацията сега, не разбрахте, че предложих българския парламент да поддържа премиера Бойко Борисов ", сподели водачът на социалистите. "Когато излизате и говорите от трибуната, не мога да схвана по кое време сте откровени ", обърна се Цветанов още към Българска социалистическа партия.
"Водите целеустремено страната ни към излизане от Европейски Съюз и насочването й в друга посока ", посочи той. "Не имаме вяра на лицемерието, което показвате непрекъснато ", сподели още Цветан Цветанов.inews.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР