Цветан Цветанов не вярва, че "искането на вот на недоверие

...
Цветан Цветанов не вярва, че "искането на вот на недоверие
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Алтернативата на БСП!? Фалшиви новини и интриги

Цветан Цветанов не има вяра, че "искането на избор на съмнение става с магическа пръчка и не може незабавно да станеш опция на настоящето ръководство ". Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията по време на днешната конференция, проведена след разширено съвещание на Изпълнителната комисия на партията. Той е на мнението, че алтернативата на Българска социалистическа партия не е нищо друго с изключение на интриги и подправени вести.

„ Днешната конференция е по искане на министър-председателя Бойко Борисов. За всичко, което се случи във вчерашния конгрес на Българска социалистическа партия, които се изявяват като опция, можем да кажем няколко съществени неща. Това, което прави ГЕРБ след извършените избори е да осъществим управническата си стратегия, да се борим дейно против корупцията, проведената престъпност и да можем да осъществим уговорките си по отношение на идното председателство “, безапелационен бе Цветанов.

"Смятам, че Българска социалистическа партия първо би трябвало да взема решение вътрешните си проблеми. Когато не можеш да овладееш своята партия, когато нямаш поддръжката от своята партия, когато съответните съмишелници стартират да напуската тази партия поради водача, не считам, че би трябвало да хвърляш обвинявания за съвременно иго към партия, която е спечелила изборите “, сподели Цветанов.

Лиляна Павлова, която е министър на българското председателство на Съвета на Европейския съюз, съобщи също, че казаното през вчерашния ден на Конгреса на Българска социалистическа партия е безспорна неистина. Тя показа, че сходно държание на социалистите е неприемливо, че би трябвало да се работи дружно, с цел да имаме постоянна Европа и икономическа непоклатимост в България ".

Както съпартийците си, депутатът от ГЕРБ Тома Биков продължи в същия дух. Той съобщи, че всичко от вчерашния конгрес на Българска социалистическа партия са неистини.

"Надявам се тази черна акция (на БСП) да спре по време на европредседателството, само че нямам доверие, че това ще се случи. Всички тези неистини на Българска социалистическа партия компрометират държавното управление. И вие, медиите, отразявате всички тези подправени вести, тъй като точно това приказват от Българска социалистическа партия ", добави Биков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР