Цветан Цветанов е човек с огромен опит, човек, който е

...
Цветан Цветанов е човек с огромен опит, човек, който е
Коментари Харесай

Политоложки посочиха приликите и разликите между оставките в БСП и ГЕРБ

Цветан Цветанов е човек с голям опит, човек, който е потвърдил, че може да печели избори. Това съобщи в утринния блок на Нова телевизия политическият психолог проф. Антоанета Христова, която гостува дружно с политолога Татяна Буруджиева по отношение на оставките в ГЕРБ и Българска социалистическа партия.

„ По мое мнение той не съобрази спецификата на последните избори и не се отхвърли от някои стандарти на акцията “, сподели Христова по адрес на Цветанов.

„ Въпреки това той има качества за извънредно добър уредник и всяка институция би спечелила от това той да работи за нея “, добави тя.



„ Мисля, че той ще продължи да бъде доста предан член на ГЕРБ “, предвижда Христова. Мисля, че не би трябвало да се тормозим от господин Цветанов никога “, добави тя.

Според политолога Татяна Буруджиева, хората желаят промени. „ Г-н Борисов неслучайно е в политиката, има този политически инстинкт и това политическо държание. Когато отговаряш на упованията на хората какво да правиш и по какъв начин да го правиш, в политиката това е изискване за дълъг живот “, изясни тя.

„ В Българска социалистическа партия тези, които споделиха, че ще подадат оставка, не подадоха, тези, които споделиха че няма да подават – подадоха “, разяснява още Буруджиева, която е някогашен народен представител от левицата.

Според нея, уставът на Българска социалистическа партия я явен и не е нужно привикване на конгрес за приемане на оставката на Корнелия Нинова. „ Става въпрос за ексклузивен конгрес и ексклузивен избор без ясни правила и изчистени описи “, уточни политологът.



Тя напомни, че Българска социалистическа партия три пъти излизали да беседват, „ очевидно не умеят да приказват с хората “.

„ Те са живият образец за това, че когато непрестанно дрънкаш оръжието, то би трябвало да гръмне най-после “, съобщи Буруджиева.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР