„Цвета Караянчева е подготвен човек за този пост и смятам,

...
„Цвета Караянчева е подготвен човек за този пост и смятам,
Коментари Харесай

Марешки: Караянчева е подготвена, но дали нервите й ще издържат

„ Цвета Караянчева е квалифициран човек за този пост и считам, че процедурно ще се оправи сносно. Дали ще и й устоят нервите, в случай че има доста дразнители, не мога да предвиждам ", зави по Нова ТВ водачът на ВОЛЯ Веселин Марешки. Той кометира абсурда от миналата седмица, когато ръководителят на Народното събрание Димитър Главчев бе заставен да си подаде оставката поради протест на Народното събрание от опозицията, откакто в профил от съвещание водача на левицата Корнелия Нинова и съпартиеца й Антон Кутев.

" Това се случи с Главчев и смятам, че това беше мотив, за който не си струваше да подава оставка. Има доста по-тежки прегрешения в Народното събрание, за които хората нямат съвест и не си подават оставките ", разяснява Веселин Марешки.

Той уточни като подобен Иво Христов, който назова българските жители " дебили ".

" Ако аз го бях споделил това нещо, щяха да ме раздерат. Българска социалистическа партия щяха да ми желаят оставката от заран до вечер. Тъй като обаче е от тях, дайте да го заметем с нескопосаното „ Извинявай ". Иво Христов е пасажер и колкото повече стои в Народното събрание по този безразсъден метод, толкоз повече негативи ще има за Българска социалистическа партия ", на мнение е Марешки.

„ Не може да допуснем на власт да се върнат тези, които преди три години ги изгониха хората. Когато се образува същинска опция, тогава ще подкрепим избор на съмнение ", съобщи водачът на ВОЛЯ.

„ Към днешна дата ние сме единствената опция. Не ни свързват с корупцията, с приватизацията. В края на мандата ще се окажем отново единствените, които не сме ограбвали българския народ. Хората обаче би трябвало да спрат да имат вяра на подправените вести, тъй като като дойдат изборите, ще стартират още веднъж да приказват глупости ", сподели Веселин Марешки.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР