Цвета Галунова, която до преди месец беше депутат от ПГ

...
Цвета Галунова, която до преди месец беше депутат от ПГ
Коментари Харесай

Бившата депутатка от Възраждане Цвета Галунова влезе в листите на БСП

Цвета Галунова, която до преди месец беше народен представител от ПГ на " Възраждане ", ще се яви на идващите парламентарни избори като част от листата на Българска социалистическа партия във Велико Търново.

27-годишната шахматистка Галунова влезе в 47 Народно заседание като представител на така наречен " гражданска квота " на " Възраждане ". Една от самодейностите, с които ще се запомни, беше прословутият спор за въвеждането на 50% квота за българска музика по Българска национална телевизия и БНР, при която при полемика в Народното събрание.

Костадин Костадинов обаче реши да не я включва в листите на " Възраждане " за изборите на 2 октомври с оправданието, че " гласоподавателите го желали " и с признанието, че част от депутатите му са водили диалози с " виновниците за положението на страната ", без да желаят позволение от партийното управление.

Според последното решение на Националния съвет на Българска социалистическа партия Галунова ще заема четвърто място в листата на партията във Велико Търново, отпред на която застава Явор Божанков. От същия изборен регион тя влезе и с листата на " Възраждане ".

Дали ще успее да си обезпечи наличие в 48 Народно събрание обаче не е несъмнено - на последните избори Българска социалистическа партия завоюва единствено един мандат от Велико Търново и той беше за лидера на листата Божанков.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР