ЦСКА1948 ще представи официално отбора си за новия сезон 2022/23

...
ЦСКА1948 ще представи официално отбора си за новия сезон 2022/23
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 представя отбора си за новия сезон с престижна контрола

ЦСКА1948 ще показа публично тима си за новия сезон 2022/23 в efbet Лига и Купата на България с влиятелна контролна среща.

„ Червените”, водени от старши треньора Любослав Пенев, ще одобряват 28-кратния първенец на Кипър - АПОЕЛ (Никозия), в другарски мач на 2 юли от 19:00 ч. на стадион "Витоша ".

„ Преди старта на последния надзорен дуел на ЦСКА през лятната подготовка на терена, с цел да съберат овациите на публиката, ще стъпят както всички състезатели на първия отбор на "армейците " за новия сезон, по този начин и всички митове на ЦСКА, които са част от треньорския щаб, управата на клуба и детско-юношеската школа.

Сред тях са емблематични армейски фигури като Любослав Пенев, Радослав Здравков, Спас Джевизов, Ангел Рангелов, Методи Деянов, Методи Томанов, Галин Иванов и Валентин Илиев!

Клубът кани всички почитатели на "червените " да заемат своето място на трибуните и да се приготвят за същинско шоу преди и по време на конфликта против противника, влизал в груповата фаза на Шампионската лига цели четири пъти от 2009 година насам. През сезон 2011/12 кипърци даже доближават до четвъртфиналите на най-престижния клубен евротурнир, където отпадат от Реал (Мадрид)”, пишат от ЦСКА 1948.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР