ЦСКА1948 II победи с минималното 1:0Беласицав мач от 9-ия кръг

...
ЦСКА1948 II победи с минималното 1:0Беласицав мач от 9-ия кръг
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 II прекъсна добрата серия на Беласица и излезе втори в класирането

ЦСКА1948 II победи с минималното 1:0Беласицав мач от 9-ия кръг наВтора лига. Домакините справедливо стигнаха до трите точки, като през по-голямата част от дуела владееха самодейността в срещата. Все отново в края на двубояБеласицанатисна своя съперник и можеше да стигне до равнене, само че пропусна ситуациите си.

Двубоят стартира с напън на “червените ”, като още в първата минута след осъществяване на корнер Ангел Грънчов надскочи всички и засече с глава, само че нацели гредата.

До края на полувремето повече голове не паднаха, като след първичния напън от страна на домакините дуелът се изравни, съобщи sportal.bg.

Все отново ЦСКА 1948 II съумя да открие резултата при започване на второто полувреме. Тогава Валентин Йосков проби отляво и пусна паралелно подаване към Метин Халил, който засече и не остави шансове на Кирил Георгиев.

Така в 54-ата минута “червените ” съумяха да излязат напред в дуела - 1:0. В края на дуела гостите натиснаха своя съперник, в търсене на изравнителното попадение, само че то по този начин и не пристигна. В 85-ата минута Живко Димитров пусна хубаво подаване към Запро Динев, който остана очи в очи с Генадий Ганев, само че не съумя да засече топката от въздуха.

Така резултатът остана неизменен и отборът на Валентин Илиев сграбчи трите точки. С тази победа ЦСКА 1948 II излиза втори в класирането с 16 пункта, колкото имат Етър и Струмска популярност. “Болярите ” играят във вторник против Миньор и при победа ще изместят “червените ”, които могат да паднат до третото място. Беласица от своя страна прекъсна серията си от 3 мача без загуба и остава на осмата позиция с 13 пункта.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР