ЦСКА завърши 1:1 срещу Берое в мач реванш от 1/4

...
ЦСКА завърши 1:1 срещу Берое в мач реванш от 1/4
Коментари Харесай

ЦСКА U14 отстрани Берое и продължава напред

ЦСКА приключи 1:1 против Берое в мач реванш от 1/4 финалната фаза за Купата на БФС и с общ резултат 4:2 продължава напред към полуфиналите в шампионата.

Младите армейци стартираха мача, доминирайки на терена през цялото време и още в първите минути сътвориха няколко състояние за гол, които не бяха оползотворени. Натискът на алените продължи и в 13-тата минута на мача Илия Димитров откри резултата в интерес на ЦСКА. До края на първото полувреме играта се водеше в центъра на терена и на почивката резултатът се резервира 1:0.

Второто полувреме не стартира по най-хубавия метод за армейците и гостите от Стара Загора изравниха резултата. Последва няколко минутен напън към вратата на ЦСКА, само че отбраната се оправи с това предизвикателство. Постепенно нашите момчета съумяха още веднъж да открият превес върху събитията на терена и единствено превъзходните прояви на стража на гостите попречиха на ЦСКА да вкара още голове, спасявайки удари на Димитров и Шотев.
 ЦСКА U16 на Румен Трифонов се класира на полуфинал за Купата на БФС
ЦСКА U16 на Румен Трифонов се класира на полуфинал за Купата на БФС

След погром над Национал

Така с общ резултат 4:2 от двата мача ЦСКА в профил Берое и продължава напред към полуфиналната фаза на шампионата.

Състав: 1. Станислав Танев, 2. Томи Тодоров, 3. Валентин Иванов, 4. Никола Николов, 5. Божидар Петров, 6. Дилян Стойчев, 7. Юлиян Гилов, 9. Илия Димитров, 10. Виторио Шотев, 11. Васил Каймаканов (16. Максимилян Симеонов), 22. Антон Толев (8. Алек Говедарски).
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР