ЦСКА записа втора поредна загуба в зимните си контроли от

...
ЦСКА записа втора поредна загуба в зимните си контроли от
Коментари Харесай

ЦСКА записа втора поредна загуба в контролите

ЦСКА записа втора поредна загуба в зимните си контроли от лагера в испанския курорт Марбея. Червените отстъпиха с 0:1 против японския " Шонан ". Единственото попадение в дуела означи Кейсуке Сака в 71-ата минута.

В първата си контрола ЦСКА загуби от " Нюрнберг " с 0:5.

ЦСКА игра добре през първата част и имаше положения, с които затрудни " Шонан ". Раул Албентоса и Денис Давидов обаче пропуснаха най-изгодните обстановки за алените.

След почивката ЦСКА не сподели съвсем нищо в офанзива, а " Шонан " беше по-опасен. В 71-ата минута централният бранител на японците Кейсуке Сака беше изтърван от Жеферсон и с глава се разписа във вратата на алените.

" Доволен съм от първото полувреме, създадохме положения, не дадохме на японците да създадат нищо. Но не мога да кажа същото за второто полувреме. Не съм удовлетворен от футболистите, които влязоха през втората част. Имахме проблем в организацията ", изясни Крушчич след срещата пред " Диема спорт ".

Треньорът на ЦСКА добави, че не е обезпокоен от следващите провали в контролите.

" Ако желаех да бием в контролите щях да върша по-леки тренировки и да сме подготвени за другарските мачове. Моята цел обаче е да сме подготвени за шампионата ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР