ЦСКА записа нова победа в контролите. Червените надделяха с 4:0

...
ЦСКА записа нова победа в контролите. Червените надделяха с 4:0
Коментари Харесай

ЦСКА продължава със силните игри в контролите

ЦСКА записа нова победа в контролите. " Червените " надвиха с 4:0 над Струмска популярност, а дуелът се игра въз основата в Панчарево. Юнус Санкаре, Валентин Антов, Енрике Рафаел и Ахмед Ахемдов бяха точни за отбора на Бруно Акрапович.

ЦСКА бе по-активният тим в първите минути на дуела и бързо стигнаха до попадение. В 12-ата минута Брадли Мазику разигра с Али Соу и центрира чудесно, а халфът на " алените " Санкаре вкара на празна врата с глава.

В 21-ата минута ЦСКА поведе с 2:0. Тибо Вион центрира доста добре от ъглов удар. Валентин Антов се отскубна от отбраната на Струмска популярност и оставен непокрит вкара с глава.

В 30-ата минута Тиаго Родригес бе изведен самичък против вратаря на отбора от Радомир, само че не съумя да осъществя.

След 60-ата минута Акрапович подмени целия тим, а в игра влезе и каращия проби ганаец Иса Худа.

В 72-ата минута " алените " поведоха с 3:0. Ахмедов изведе Джером Синклер по десния фланг, който центрира, а Рафаел изпревари бранител на отбора от Радомир и вкара прекрасен гол за 3:0.

В 87-ата минута Адалберто Пеняранда направи отличен пробив до десния фланг на офанзивата на ЦСКА. Той навлезе в наказателното поле и откри Ахмед Ахмедов, който изпревари бранител на Струмска популярност и на празна врата осъществя четвъртия гол.

Преди този дуел " алените " изиграха три контроли на лагера в Турция и завоюваха с 4:0 против втория тим на Алания, приключиха 0:0 със Стал Миелец и победиха Септември Симитли с 3:0. Следващата контрола на ЦСКА е на 29 януари против Пирин (Благоевград).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР