ЦСКА замина за лагер в Австрия с група от 24

...
ЦСКА замина за лагер в Австрия с група от 24
Коментари Харесай

Почти половината от отбора на ЦСКА са българи, но кои ще останат?

ЦСКА отпътува за лагер в Австрия с група от 24 футболисти. Към тях ще се причисли и националът на Еквадор Жорди Кайседо, който играе на шампионата Копа Америка. Близо половината от разширения състав са българи - 10 индивида. Сред тях има и млади играчи, които би трябвало да потвърдят на треньора Любослав Пенев, че имат място в тима за новия сезон. Ако не го създадат, ще бъдат преотстъпени на други отбори, където да се обиграват.

Най-млад в ЦСКА в този момент е 16-годишният вратар Алекс Божев, който ще натрупа опит към Густаво Бусато и Димитър Евтимов. Пламен Гълъбов и Християн Петров са централните бранители, които се явяват опция на сигурните титуляри - нидерландците Юрген Матей и Мено Кох. Гълъбов сигурно остава при " алените ". Ако Петров впечатли Пенев, нов централен защитник идва ли ще бъде взиман. Важно е и какво ще се случи с Валентин Антов - дали ще се върне в ЦСКА или ще продължи кариерата си в чужбина.
 Снимка 534684
Източник:

Други българи са Иван Турицов и Асен Дончев, които играят на поста десен бек. Там огромната борба за титулярно място е сред Тибо Вион и Турицов, стигна французинът още веднъж да не бъде употребен като вътрешен халф. Заговори се, че Дончев отива чартърен в столичния Локомотив, само че очевидно тази информация не дава отговор на истината.

Другите четирима българи са в предни позиции. От тях огромната звезда е Георги Йомов. Той има конкуренция за мястото по десния фланг на офанзивата - новото попълнение Йоан Баи. От другата страна такава на Греъм Кери е 20-годишният Митко Митков . Очаква се през новия сезон да се дава повече късмет на Пищова, която не беше пуснат в Царско село с Мартин Смоленски.

Радослав Живков впечатли в Литекс през предходната акция и в този момент още веднъж е на лагер с отбора на ЦСКА. Той към този момент вкара гол в контролите - при триумфа с 2:0 точно над ловчанлии на Панчарево. Може да играе като атакуващ халф и нападател. Таран е Ахмед Ахмедов, който добавя тройката централни нападатели в ЦСКА дружно с Жорди Кайседо и Бисмарт Чарлс.
 Снимка 433792
Източник:

БЪЛГАРИТЕ В ГРУПАТА ЗА ЛАГЕРА НА ЦСКА В АВСТРИЯ:

ДАМИТЪР ЕВТИМОВ - ВРАТАР

АЛЕКС БОЖЕВ - ВРАТАР

ХРИСТИЯН ПЕТРОВ - ЦЕНТРАЛЕН ЗАЩИТНИК

ПЛАМЕН ГЪЛЪБОВ - ЦЕНТРАЛЕН ЗАЩИТНИК

ИВАН ТУРИЦОВ - ДЕСЕН БЕК

АСЕН ДОНЧЕВ - ДЕСЕН БЕК

РАДОСЛАВ ЖИВКОВ - АТАКУВАЩ ХАЛФ

ГЕОРГИ ЙОМОВ - ДЯСНО КРИЛО

МИТКО МИТКОВ - ЛЯВО КРИЛО

АХМЕД АХМЕДОВ - ЦЕНТРАЛЕН НАПАДАТЕЛ.
 Георги Йомов: Имах леки проблеми, само че се оправих
Георги Йомов: Имах леки проблеми, само че се оправих

" Вече всичко е наред "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР