ЦСКА загуби с 65:91 от Спартал Плевен първия си мач

...
ЦСКА загуби с 65:91 от Спартал Плевен първия си мач
Коментари Харесай

Георги Давидов: По едно време не приличахме на отбор

ЦСКА загуби с 65:91 от Спартал Плевен първия си мач след 13-годишно неявяване от НБЛ. Ето по какъв начин попмощник-треньорът на " армейците " Георги Давидов разяснява домакинското проваляне. 

„ Разбира се, че имаше горчилка и то не дребна, тъй като всички хора, които пристигнаха в залата, чакаха нещо по-различно. За страдание не можахме да им дадем най-хубавото от нашия тим. Това не е тимът на ЦСКА. Може би се получи едно ужасно прегаряне въз основата на цялата еуфория, на празника, на новата зала и тим. Момчетата прегоряха, може би и ние на скамейката, тъй че се получи едно неприятно начало на дуела и не успяхме да се върнем. След това тимът на Плевен се разигра много. Те са опитни и положителни състезатели, повече време са дружно и се стигна до този победен резултат. Пак дублирам – тимът на ЦСКА рано или късно ще наподобява по напълно друг метод. Трябва да се работи безусловно върху всичко, тъй като ние сме от три седмици дружно. 
 ЦСКА катастрофира при завръщането си в НБЛ ЦСКА катастрофира при завръщането си в НБЛ
За страдание главният ни гард се контузи преди една седмица. Новото момче се включи добре през второто полувреме и заигра това, което в действителност можеше, само че и той не е в положително положение физически, тъй като има 4-5 тренировки с тима. Така че в хода на шампионата се надявам да почистим каквото можем от това, което показахме през днешния ден и да сме със напълно друго лице. 

Една отборна химия се гради с време. По едно време не приличахме на тим, само че тъкмо това е нашата работа в този момент в идващите месеци – да създадем корекциите и да има едно самообладание от нас и всички към нас, които ни гледат. Не е елементарно да се построи един тим от нищото за един месец. На един треньор в никакъв случай не му стига време, само че по този начин се случиха нещата. Просто по този начин стартира дуела и нямаме този опит и рутина да излезем от тази обстановка. Закономерно тимът на Плевен победи, в действителност игра доста добре през днешния ден и си заслужи успеха. 

Не би трябвало да вършим толкоз грандиозни нещастия от една загуба, макар че е толкоз разгромна. Все отново дано малко да се успокоим, да минат няколко мача и тогава ще решаваме дали ще имаме потребност от промени. Засега това са момчетата, дано да са спокойни, да упражняват и всеки мач да дават най-хубавото от себе си. Рано или късно би трябвало да победим. "

Интервюто на Георги Давидов, вижте в нашето видео!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР