ЦСКА загуби с 2:3 от 12-ия в класирането но Втора

...
ЦСКА загуби с 2:3 от 12-ия в класирането но Втора
Коментари Харесай

ЦСКА без куп титуляри загуби от 12-ия във втора лига

ЦСКА загуби с 2:3 от 12-ия в класирането само че Втора професионална лига - " Струмска популярност " Радомир в контрола, играна въз основата на " алените " в Панчарево.

Стамен Белчев не можеше да разчита на огромна част от титулярните си играчи, които са ангажирани в националните гарнитури, а голмайсторът Каранга остана на пейката. Той няма да играе и в идващия мач на ЦСКА - против " Ботев " Пловдив от плейофите на първа професионална лига, защото получи наказване от Дисциплинарната комисия на Българския футболен съюз.

Иначе на извънредно тежкия и заледен терен " алените " откриха резултата още в 6-ата минута. Жан Бланко означи от дузпа, отсъдена за нарушаване против Роланд Алберг. Отсъждането на съдията пък провокира възмущение в гостите.

Радомирския клуб отговори с равнене в 35-ата минута. Георги Каранейцев остана самичък против Георги Китанов и не сбърка.

" Струмска популярност " поведе с 2:1 в 52-ата минута, когато Кристиян Тасев бе прецизен.

Той съумя да вкара и две минути по-късно, с цел да направи резултата 3:1 за гостите.

Червените понижиха на 2:3 в 67-ата минута, когато Роланд Алберг направи двойно подаване с Лое и без проблем осъществя останал очи в очи със стража на гостите.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР