ЦСКА загуби с 0:4 от румънския Сепси и така отпада

...
ЦСКА загуби с 0:4 от румънския Сепси и така отпада
Коментари Харесай

Посредствен вратар отново закопа ЦСКА в Европа

ЦСКА загуби с 0:4 от румънския Сепси и по този начин отпада още във втория квалификационен кръг от Лигата на конференциите. Преди седмица „ алените “ отстъпиха със същия резултат и на родна земя, което коства треньорския пост на другояче лайкове от всички в тима Саша Илич.

Тази вечер в Сфънту Георге ЦСКА беше неплатежоспособен и лепна едно от най-срамните петна в славната история на „ армейския “ клуб в Европа. Новият ментор Нестор Ел Маестро не внесе елания „ подтик “, за който се твърдеше от управлението на клуба, че е комплициран на поста.

Вратарят Густаво Бусато, който беше отговорен и за двата гола преди седмица, направи дузпа за Сепси с неразчетеното си излизане в 14-ата минута, която беше осъществена от Матей. Стражът позна ъгъла, само че нескопосаната му реакция докара до изтребване на удара в личната мрежа.

ЦСКА по този начин и не показваше нужната експанзия, а домакините се възползваха с плашеща успеваемост от съвсем всяка обстановка пред българската врата. В 70-ата минута Аганович удвои, а в самия край загубата на „ армейците “ се трансформира в унизителна. В 90-ата минута Варга оформи класиката, а в 94-ата от нова дузпа Алими крайното 4:0 за Сепси против 31-кратния първенец на България. Това е най-славната страница в историята на румънския клуб.

Така ЦСКА отпадна доста рано от европейските клубни шампионати, а още в Неделя ще се изправи против Славия, само че е под върпос какво ще е психическото положение на играчите, които изгубиха и треньора си, съумял да построи страховит колектив и въодушевление в съблекалнята.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР