ЦСКА загуби с 0:1 от шампиона на Азербайджан - Карабах,

...
ЦСКА загуби с 0:1 от шампиона на Азербайджан - Карабах,
Коментари Харесай

ЦСКА загуби от шампиона на Азербайджан под дъжда в Австрия

ЦСКА загуби с 0:1 от първенеца на Азербайджан - Карабах, в третата си лятна инспекция, играна под пороен дъжд в Австрия. Наставникът на " алените " Саша Илич заложи на единствено един от новите в титулярния си състав - Сейни Санянг, който към този момент дебютира за отбора. Той беше в стартовия състав и за контролата с Базел, която ЦСКА завоюва с 1:0.


Станислав Шопов насочи първия удар в мача. Четвърт час след началото той се опита да преодолее Махамадалиев, само че без триумф. След 120 секунди Андраде се оказа на стрелкова позиция. Офанзивният футболист обаче не откри очертанията на вратата.

В 30-ата минута се наложи Шагоян да извърши нарушаване, реферът отсъди авантаж и Вешович стреля мощно, само че опитът неопределено. В 42-ата Зубир напредна отляво и се оправи с капитана Иван Турицов и след рикошет при последвалото подаване имаше рикошет в " армеец " и кълбото доближи до Редон. Той се възползва от обстановката, която му се откри и стреля неспасяемо от близко за 0:1!

Бензия можеше да удвои преднината с първия си опит в мача, само че опитът му пред наказателното поле бе париран от Бусато. Съвсем скоро Янкович също опитва несполучливо рефлекса на бразилския пазач.

В началото на втората част алжирският халф на Карабах Ясин Бензия откри кулоар за пукотевица към вратата на отбора от " Армията ", само че Бусато улови топката. В 53-ата минута младокът Илиан Антонов се измъкна изкусно от двама бранители, само че последвалият изстрел беше доста слаб и не затрудни ни минимум вратаря на Карабах.

В 72-ата минута първенците на Азербайджан пропуснаха сериозна опция пред рамката Марин Орлинов, заменил малко по-рано Бусато. На отлична позиция в наказателното поле на ЦСКА се оказа Абас Хусейнов, който обаче шутира неопределено. В 83-ата минута пък гредата оказа помощ на Орлинов след удар с глава на Акундзаде. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР