ЦСКА явно е платил доста солидна трансферна сума за последния

...
ЦСКА явно е платил доста солидна трансферна сума за последния
Коментари Харесай

Норвежците доволни: Взехме много добри пари от ЦСКА

ЦСКА очевидно е платил много солидна трансферна сума за последния си нов състезател Франк Джеси. Поне това си проличава от изявленията в досегашния клуб на ганаеца Олесунд.

Спортният шеф на скандинавците Бьорн Ерик Меланд изрече задоволството си от прехвърлянето. Той не показа каква сума е влезнала в касата на клуба, само че е доста благополучен от "сериозните приходи ".

"Много бързо станаха нещата. От ЦСКА ни се обадиха нощес с доста солидна оферта и незабавно се съгласихме. Днес Франк Джеси подписа контракта си. Много сме удовлетворени от изискванията и сериозните приходи, щастливи сме, че изкарахме най-хубавото като трансферна сума ", съобщи Меланд.

"Червените " са се преборили за подписа на ганаеца с тимове от трета дивизия на Испания и нискоразредни британски клубове. Интересът на сходни клубове към него е естествен, като се има поради, че Олесунд изпадна от елита на Норвегия предишния сезон, а вторият ешелон на скандинавската страна не е изключително прелъстителен за огромните риби на пазара.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР