ЦСКА взе важна победа с 1:0 срещу ЦСКА 1948 в

...
ЦСКА взе важна победа с 1:0 срещу ЦСКА 1948 в
Коментари Харесай

ЦСКА победи "ЦСКА 1948" след изключителен гол

ЦСКА взе значима победа с 1:0 против " ЦСКА 1948 " в последния мач от 14-ия кръг в Първа лига. Единственото попадение на " Българска войска " означи централният защитник Юрген Матей, който се разписа в 30-ата минута.

Нидерландският бранител вкара с извънреден удар от 35 метра.

Успехът е осми за алените в 11-ия им мач в шампионата. Тимът на Стойчо Младенов се връща на победния път, откакто в два следващи дуела стъпваше изкривено. Червените имат 26 точки и изостават със седем точки от водача, като са си с един изигран мач по-малко от първенците.

" ЦСКА 1948 " е в зоната на изпадащите, заемайки 12-о място със единствено 11 точки. Загубата е трета поредна за състава.

В началото нямаше толкоз рискови офанзиви към двете порти, преди Яник Вилдсхут да се регистрира с пропуск за домакините. Нидерландският футболист стреля високо от към 10 метра. В 18-ата минута гостите дадоха отговор с изстрел с глава на Димитър Пиргов, който принуди Густаво Бусато да прави избавяне.

ЦСКА продължи да бъде малко по-активен, само че атакуващите футболисти имаха усложнения.

В последна сметка в 30-ата минута домакините откриха след необикновен удар на Юрген Матей. Централният защитник се разписа с шут от към 35 метра, като топката влетя в горния ъгъл на вратата, а Даниел Наумов нямаше шансове да избави.



До края на първата част ЦСКА се регистрира с още няколко пропуснати благоприятни условия да усили задатъка си.

През втората част гостите от " ЦСКА 1948 " подходиха по-настоятелно в офанзива. Те даже упражниха напън, само че отбраната в алено въпреки всичко се оправи.

Действията в офанзива на гостите отвориха пространства за ЦСКА и това даде шансове на контраофанзива. Два доста съществени пропуща направи Йоан Баи, който се появи от аварийна пейка.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР